Mededelingen

Inrij verbod grote Singel (grote Vest) 
Het is niet meer mogelijk om met de auto de Singel in te rijden, dit wordt onmogelijk gemaakt door een afsluitboom, met de fiets kun je er nog wel langs. Om met je visuitrusting op de visplaats te komen kun je gebruik maken van de fiets (met een kar er achter) of kar, kruiwagen. Aan de achteringang van de Singel is een klappaaltje geplaatst, zodat je hier ook niet met de auto langs kan. Inmiddels zijn er 10 parkeerplaatsen gerealiseerd voor de afsluitboom door de gemeente Moerdijk.  

 

Wijziging in het reglement
Zoals de meeste vissers wel zullen weten is er in het jaar 2004 een besluit genomen door het bestuur dat er niet meer in de Kleine Gracht (Vest) - het wedstrijd water - gevist mag worden op: KARPER

Geachte sportvissers,
Als u ons vangt, wilt u dan zo vriendelijk zijn om ons alleen op te meten, te wegen of een foto van ons te maken en daarna weer vrij te laten.            

Prijzen
De geldprijzen worden uitgereikt op de jaarvergadering. Als men niet op de jaarvergadering aanwezig kan zijn dan bestaat de mogelijkheid om zijn geldprijs (na een telefoontje) af te halen bij de penningmeester. Geldprijzen die niet voor het eind van het jaar opgehaald zijn vervallen aan de vereniging of worden gebruikt voor het betalen van de contributie.